fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Percheziții la traficanți de droguri! 30 de persoane, aduse la audieri!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Polițiștii de Serviciul Antidrog Ploiești și procurorii DIICOT Ploiești au efectuat, joi, 7percheziții în orașul Brașov, într-un dosar de trafic de droguri.

Traficanții distribuiau drogurile în cluburi de pe Valea Prahovei. 30 de persoane au fost aduse la audieri.

Comunicatul IPJ Prahova: 

- Reclamă -

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploiești, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Brașov, la persoane bănuite de trafic de droguri. 30 de mandate de aducere au fost puse în executare.

 

La data de 16 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au indisponibilizat în urma perchezițiilor, aproximativ 40 de grame de cannabis, comprimate MDMA, o plantă de cannabis, MDMA Cristal, semințe de cannabis, cântare, grindere, mai multe recipiente și plicuri folosite la ambalarea și depozitarea drogurilor, precum și 3.600 de lei.

- Reclamă -

Polițiștii au documentat, începând cu luna septembrie 2019, activitatea infracțională a unei grupări infracționale formată din 5 persoane, implicată în traficul de droguri de risc și mare risc (cannabis, cocaină, comprimate de ecstasy și MDMA).

Din  cercetări a reieșit că, o parte din droguri ar fi fost distribuite în cluburi de pe Valea Prahovei și municipiul Brașov, până în prezent fiind depistate 25 de persoane ce s-arfi aprovizionat cu droguri pentru consum de la membrii grupării.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești pentru audieri, urmând ca după finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

- Reclamă -

La acțiune au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov și Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img