23 de traficanți de droguri din București, membri ai uneia dintre cele mai importante grupări infracționale care vindea heroină și etnobotanice către sute de consumatori, au fost arestați preventiv, joi, în urma unor percheziții efecuate în urmă cu două zile. Atunci, polițiștii au găsit și 50 de clienți veniți să cumpere droguri.

“Este cea mai mare acțiune antidrog din acest an împotriva unei rețele care acaparase imobile naționalizate sau părăsite din centrul capitalei, în special de pe stradă Icoanei și le-a transformat în adevărate puncte roșii de distribuție a drogurilor, veritabile focare de infracționalitate care afectau vădit liniștea și ordinea publică în zonă”, a comunicat Poliția, potrivit Digi 24.

Cei 23 au fost prinși în urmă cu două zile, după derularea a zece percheziții în sectoarele 2 și 5 ale Capitalei.

În urmă activităților desfășurate s-au confiscat diferite cantități de heroină, etnobotanice, metadonă, canabis, importante sume de bani în lei sau valută, cântare, ambalaje pentru droguri.

La descinderi polițiștii au găsit 50 de consumatori care veniseră pentru droguri.

Pentru a destructura această rețea, polițiștii antidrog au efectuat 42 de acțiuni de prindere în flagrant delict stradal și sute ore de filaj și activități dub acoperire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here