Polițiștii efectuează percheziții pentru prinderea bărbatului care a tâlhărit un taximetrist înainte de Crăciun, iar marți noapte a înjunghiat un alt tânăr într-o sală de jocuri din Ploiești.

Reamintim că în noaptea de 23 spre 24 decembrie, bărbatul s-a urcat într-un taxi în Bariera București, a cerut să fie dus pe o altă stradă din zona de sud a orașului, unde l-a înjunghiat pe taximetrist și i-a furat telefonul.

Citește detalii aici!

Ulterior, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, bărbatul a înjunghiat un tânăr într-o sală de jocuri din Ploiești.

Joi dimineață, 9 ianuarie, polițiștii efectuează patru percheziții pentru prinderea bărbatului, într-un dosar de tâlhărie calificată, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și loviri sau alte violențe, după cum a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă:

“La această oră, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează patru percheziții la locuințele unui bărbat în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și loviri sau alte violențe.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 23/24 decembrie 2019, un bărbat de 61 de ani, care transporta un client, cu un autoturism în regim taxi, pe raza municipiului Ploiești, ar fi fost deposedat, prin acte de violență, de un telefon mobil.

De asemenea, acesta este bănuit că în noaptea de 7/8 ianuarie 2020, într-o sală de jocuri din zona de sud a municipiului, l-ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător pe un tânăr de 19 ani.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here