Un bărbat de 36 de ani a fost prins de polițiști după ce a furat 360 de litri de combustibil din rezervorul unui TIR parcat în incinta unei firme din Băicoi.

Bărbatul, din Florești, a fost prins a doua zi după comiterea faptei, iar polițiștii au efectuat o percheziție la locuința sa pentru a aduna probe în acest caz.

“Ieri, 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Florești, la locuința unei persoane bănuite de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 14 spre 15 iulie a.c., persoana bănuită ar fi sustras 360 de litri de combustibil din rezervorul unui autocamion, ce se afla parcat în incinta unei societăți comerciale din orașul Băicoi.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here