Poliția Prahova efectuează joi, 17 decembrie, percheziții la mai multe familii din Ploiești care locuiesc în cartiere rău famate și care la finalul lunii octombrie au făcut scandal în fața Sălii Sporturilor din municipiu. La acel moment zeci de persoane s-au adunat la Sala Sporturilor și au făcut live-uri pe rețelele de socializare, provocând o familie rivală, din Valea Călugărească, să își regleze conturile (foto jos).

Potrivit unor surse apropiate anchetei, perchezițiile nu vizează doar incidentul din data de 24 octombrie, ci și alte infracțiuni care ar fi fost comise de cei implicați, inclusiv infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Concret, oamenii legii caută inclusiv arme pe care membrii familiilor respective le-ar deține cu scopul de a le folosi în scandalurile în care sunt implicați.

Persoanele vizate de perchezițiile Poliției Prahova sunt cunoscute ca fiind implicate în scandaluri repetate, dintre care ultimul este cel din luna octombrie, de la care puteți revedea imagini mai jos:

1 COMENTARIU

  1. Stimati POLITISTI(nu d’aia comunitari,de primarie)…aveti in dotare armament, aveti si legi cf carora puteti sa-l folositi…PAI FOLOSITI-L, nu stati sa isi bata joc de voi toti cocalarii premiati cu ajutoare sociale de catre primarii,pe spaga, rubedenii sau alte principii numai medicale nu…altfel, AUR o sa propuna in parlament permiterea detinerii si folosirii de armament mortal tuturor jigodiilor cu bani si relatii…daca sunteti prea putini, dpdv numeric, propuneti lui liderul Coarna sa va ajute populatia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here