Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Ploiești au descins miercuri dimineață la patru locații, două din Brăila, una din Ploiești și una din Călărași, fiind vizate patru persoane suspecte de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. Cele patru persoane vor fi duse la audieri, a anunțat Poliția Prahova într-un comunicat remis presei.

Potrivit sursei citate, este vorba despre patru tineri cu vârste între 17 și 21 de ani, suspecți că au furat mai multe bunuri dintr-un magazin, dar și plăcuțele de înmatriculare de la trei mașini care erau parcate în Ploiești.

Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Prahova:

“În această dimineață, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au efecuat 2 percheziții domiciliare în municipiul Brăila și 2 în municipiile Ploiești și Călărași, la domiciliile a 4 persoane bănuite de comiterea a 2 infracțiuni de furt calificat.

4 persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Prejudiciul total cauzat în urma activităților infracționale este de aproximativ 5.000 de lei.

În fapt, în perioada 29 iunie – 13 iulie a.c., patru tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 21 de ani, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială, dar și plăcuțele de înmatriculare de la 3 autoturisme, care erau parcate în municipiul Ploiești.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila și Călărași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here