fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Percheziții în Prahova, pentru prinderea unui hoț de lemne

Citește Și

- Reclamă -

Șase percheziții au fost efectuate în Vălenii de Munte joi, 30 septembrie, pentru prinderea unui hoț de lemne. Potrivit Poliției Prahova, a fost ridicată cantitatea de 13 metri cubi de material lemnos, dar și o căprioară care a fost predată unei asociații de profil.

„Ieri dimineață, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au efectuat șase percheziții domiciliare pe linia combaterii delictelor silvice. Descinderile au avut loc pe raza orașului Vălenii de Munte, vizând un bărbat care ar fi comis mai multe furturi de lemne.

- Reclamă -

Opt persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

În urma perchezițiilor a fost identificată și ridicată cantitatea de 13 metri cubi material lemnos, deținută fără documente de proveniență, cât și înscrisuri relevante pentru cauză.

Totodată, a fost identificată și o căprioară ce a fost predată unei asociații de profil, persoana care ar fi capturat-o fiind sancționată contravențional.

- Reclamă -

Cercetările sunt continuate, efectuându-se verificări în zona forestieră, de unde a fost sustras materialul lemnos, fiind identificate cioatele provenite de la arborii tăiați fără drept.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, fals intelectual, uz de fals și accesare ilegală a unui sistem informatic.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut