Percheziții în Prahova și Dâmbovița, efectuate de polițiștii din Ploiești, într-un dosar de proxenetism! Potrivit Poliției Prahova, descinderile au avut loc la domiciliul unei persoane bănuite că a înlesnit practicarea prostituției pentru două femei. Totodată, oamenii legii au descins și la domiciliile celor două femei.

“Astăzi, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au efectuat trei percheziții domiciliare, două dintre ele pe raza județului Dâmbovița și una pe raza județului Prahova, la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism și la domiciliile a două persoane care ar fi fost îndemnate să practice prostituția.

Trei mandate de aducere au fost puse în executare, un bărbat și două femei fiind conduse la sediul poliției.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2021-prezent, una dintre cele trei persoane bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției pentru două persoane de sex feminin pe raza a trei localități din județele Prahova și Dâmbovița, obținând foloase materiale de pe urma acestor activități.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here