Polițiștii din Prahova efectuează opt percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. Cinci mandate de aducere vor fi puse în executare, anunță Poliția Prahova.

În ziua de 13 iunie, polițiști de investigații criminale din cadrul inspectoratului efectuează opt percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și la imobilele unde există informații că s-ar afla bunuri, obiecte sau înscrisuri ce au legătură cu activitatea infracțională. Descinderile au loc în județul Prahova, pe raza municipiului Câmpina și în comunele Drajna, Gherghița, Aluniș și Berceni.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-iunie, persoanele bănuite, în calitate de conducători auto la diferite societăți comerciale, au efectuat transport de mărfuri, sustrăgând anumite cantități din marfa transportată. De asemenea, au rezultat indicii că bunurile sustrase erau ulterior valorificate în mod direct sau cu ajutorul altor persoane, mai spun reprezentanții IJP Prahova.

Potrivit unor surse, marfa aparține unui lanț de supermarketuri, iar bărbații vizați sunt șoferi ai firmei care asigură transportul mărfii de la depozite în magazine.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 40.000 de lei.

Cinci persoane urmează să fie aduse la sediul poliției pentru audiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here