Șapte percheziții au loc marți dimineață, 14 iulie, în Prahova, într-un dosar instrumentat de procurorii militari. Potrivit unor surse, în dosar sunt vizați mai mulți jandarmi prahoveni, implicați în gruparea specializată în trafic internațional cu mașini furate din străinătate.

Potrivit Poliției Prahova, în dosar sunt efectuate percheziții în Ploiești și în Plopeni, în acțiuni fiind angrenați și polițiști ai Direcției Generale Anticorupție Prahova, întrucât există suspiciuni de infracțiuni de corupție: luare și dare de mită.

Potrivit unor surse, cel puțin unul dintre jandarmii implicați în dosar este subofițer la Gruparea Mobilă de Jandarmi Prahova și în timpul liber desfășura activități de tractare auto. Momentan nu se cunoaște calitatea acestuia în dosar.

“În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova desfășoară șapte percheziții în județ (dintre care cinci pe raza municipiului Ploiești și două în orașul Plopeni), pe o delegare a Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București

Acțiunea vizează o grupare specializată în trafic internațional cu auto furate din străinătate. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de infracțiuni de înșelăciune, tăinuire, fals și uz fals.

La acțiune participă și polițiști din Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Prahova, întrucât sunt suspiciuni legate de infracțiuni de corupție (luare de mită, dare de mită).”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here