Pericol de incendiu la Polimeri Est Impex din Florești?!

Potrivit publicației deprahova.ro, un cititor a sesizat că a observat în repetate rânduri că din incinta societății S.C Polimeri Est Impex S.R.L ar ieși fum.

Firma S.C Polimeri Est Impex S.R.L are ca obiect de activitate “Secţie de producţie materiale plastice primare, colectare, depozitare şi comercializare deşeuri metalice (feroase şi neferoase), nemetalice reciclabile, deşeuri periculoase şi nepericuloase, DEEE.

Deprahova.ro relatează că cititorului îi este teamă să nu izbucnească un incendiu, acesta fiind îngrijorat de incendiile care au avut loc cu puțin timp în urmă la alte firme care au același domeniu de activitate. Cititorul spune că nu este prima oară când a văzut fum în zona respectivă. Totodata acesta mai spune că autoritățile ar trebui să fie mai vigilente în ce privește modul în care firmele cu obiect de activitate de genul acesta își desfășoară activitatea.

Reamintim că firma S.C Polimeri Est Impex S.R.L a mai fost sancționată în urma unui incendiu cu amendă în valoare de 55.000 lei pentru că nu a eliminat în totalitate deșeurile de mase plastice depozitându-le lângă și chiar amestecându-le cu alte tipuri de deșeuri de materiale plastice care au fost achiziționate ulterior incendiului. Ulterior, Garda Națională de Mediu Prahova a mai aplicat o amendă în valoare de 40.000 lei pentru că deșeurile nu au fost depozitate în așa fel încât să nu afecteze negativ peisajul.

Citește și VIDEO – FOTO – Mormane de deșeuri la intrare în Florești

Reporterii ziarului Incomod au solicitat un punct de vedere Gărzii Naționale de Mediu și firmei S.C Polimeri Est Impex S.R.L pe care le vom publica în măsura în care vor fi emise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here