inchisoare gratii poza poza 35386200

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 115 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 26 – 30 mai a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 78 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 54 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 37 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 30 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, 2 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar o persoană era urmărită prin Biroul Național Interpol.

Exemple:

Un bărbat, de 37 de ani, din Piatra Neamț, județul Neamț, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de droguri a fost depistat de polițiștii din cadrul  I.P.J. Neamț, la data de 27 mai a.c., pe raza comunei Mărgineni și a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au depistat, la data de 26 mai a.c., un bărbat, de 32 de ani, din București, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani de închisoare, pentru comiterea de infracțiuni la regimul stupefiantelor. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul  I.P.J. Arad au depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Ghioroc, județul Arad, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru comiterea  infracțiunii de furt din locuințe. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here