politisti

politistiPoliţiştii din întreaga ţară au depistat, în perioada 6 – 12 februarie a.c., 123 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 76 minori. Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 70 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre acestea 56 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 7 mandate de arestare preventivă, 5 mandate europene de arestare, iar 2 persoane aveau emise pe numele lor sentinţe penale de internare în unităţi spitaliceşti.

Exemple:      

  • http://stopinfractori.ro/templates/gk_news/images/style1/typography/bullet-circle1.png) 0px 9px no-repeat;”>Un bărbat, de 43 de ani, din județul Iaşi, care se sustrăgea arestării preventivepentru comiterea infracţiunii de omor a fost depistat, la data de 6 februarie a.c., a fost depistat de polițiștii de investigații criminale din Suceava, pe raza localităţii Milişcăuţi şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.
  • http://stopinfractori.ro/templates/gk_news/images/style1/typography/bullet-circle1.png) 0px 9px no-repeat;”>Un alt bărbat, de 31 de ani, din Craiova, județul Dolj, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertatede3 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane a fost depistat, la data de 6 februarie a.c., de polițiștii din Arad, pe raza localităţii Curtici. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Capitalei au depistat doi bărbați, care aveau emise pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat. Cei în cauză au fost încarceraţi în Penitenciarul Rahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here