fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

PESTE 26.000 DE PERSOANE VOR SĂ FIE AGENȚI DE ORDINE PUBLICĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ieri, 8 aprilie a.c., s-au încheiat înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de agenți de ordine publică, organizat pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Poliției Române.

26.035 de persoane s-au înscris pe cele 1.853 de posturi destinate angajărilor din sursă externă (14/loc), cei mai mulți candidați fiind în județele Gorj (64,2/loc), Dolj (55,7/loc) și Argeș (47,5/loc).

- Reclamă -

Cea mai mare concurență este pentru ocuparea postului de agent de ordine publică în localitatea Runcu, județul Gorj, unde s-au înscris 135 de candidați.

251 dintre foștii noștri colegi doresc să ocupe cele 47 de posturi scoase la concurs pentru reîncadrare, media fiind de 5,3/loc.

În Capitală, 2.100 de candidați s-au înscris pe cele 194 de posturi (10,8/loc), iar pentru ocuparea celor 6 locuri destinate reîncadrărilor concurează 31 de foști polițiști (5,1/loc).

- Reclamă -

Toate posturile de agenți de ordine publică destinate angajărilor din sursă externă urmează să fie ocupate în urma concursului ce va fi organizat la data de 14 mai a.c., în una dintre unitățile de învățământ ale Poliției Române.

În cazul posturilor scoase la concurs pentru reîncadrarea celor care au avut calitatea de agent de poliție și îndeplinesc condițiile legale pentru ocuparea acestor locuri, doar în județele Ialomița și Giurgiu nu sunt persoane înscrise.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img