Poliţia Locală Ploieşti a anunţat că peste 280 de persoane prinse călătorind fără bilet au fost sancţionate contravenţional în prima săptămână de controale organizate pe traseele TCE.

Bilanţul oficial, comunicat astăzi de Poliţia Locală, arată că în săptămâna 12-19 mai, prima în care a fost derulată această campanie intensivă de controale organizate de TCE, au fost aplicate 284 de sancţiuni contravenţionale.

“Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Biroul Intervenție Rapidă, în colaborare cu lucrătorii din cadrul S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, au desfășurat în perioada 12 – 19 mai 2022, o serie de acțiuni cu privire la aplicarea prevederilor H.C.L. nr. 433/2015 referitoare la aprobarea Regulamentului privind constatarea și sancționarea contravențiilor la transportul public local de persoane în municipiul Ploiești.
Astfel, în urma controalelor efectuate în diferite zone ale orașului, precum B-dul Independenței, str. Gh. Doja, B-dul Republicii, str. Gh.Gr. Cantacuzino, str. Erou Călin Cătălin, Șos. Nordului, au fost aplicate un număr de 284 sancțiuni contravenționale și au fost legitimate 344 de persoane.
Prin acțiunile întreprinse Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și  confort pentru ploieșteni.
Vă stăm permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail : [email protected]”, a anunţat Poliţia Locală Ploieşti, într-un comunicat transmis vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here