Sursă foto Poliția Română

Două festivaluri de muzică electronică au avut loc weekend-ul acesta în Prahova, în localitățile Bușteni și Comarnic, evenimente la care au participat peste 2.000 de oameni.

La festivaluri au mers, însă, și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Ploiești care, alături de polițiștii de la IPJ Prahova și de jandarmii prahoveni au desfășurat activități privind combaterea traficului și consumului de droguri, a anunțat Poliția Prahova într-un comunicat remis presei luni, 16 august.

Festivalurile s-au întins pe trei seri, de pe 12 până pe 15 august, timp în care polițiștii BCCO au prins în incinta festivalului din Bușteni 36 de persoane care dețineau droguri asupra lor. Este vorba despre 25 de bărbați și 11 femei, toți cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani, a mai precizat IPJ Prahova.

“În urma activităților, au fost ridicate, în total, aproximativ 25 de grame cannabis, 8 joint-uri, 4 grame de cocaină, 5 grame de amfetamină, 2 capsule de MDMA , 5 grame de MDMA cristal, 8 grame de ketamină, 10 ml. GHB, 4 grindere, dar și un pistol neletal supus autorizării.

În cauză, au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu și deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.”, se mai arată în comunicatul citit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here