Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat, luni 2 martie, că în momentul de față, în Prahova sunt monitorizate 527 de persoane. Acestea sunt izolate la domiciliu, unde vor rămâne pe o perioadă de 14 zile. Este vorba despre prahoveni recent întorși din zonele de risc din Italia, iar pritrne aceștia se află și copii.

Direcția de Săntate Publică a anunțat că cele analizele în cazul celor două persoane din Prahova (Câmpina și Bărcănești) au fost negative, iar în cel mai scurt timp acestea vor fi externate.

Pe de altă parte există în continuare înghrijorare în Prahova din cauza virusului chinezesc. Autoritățile au fost nevoite să ia măsuri din cauza inconștienței unui șofer din comuna Bătrâni. Acesta făcea curse România-Italia fără să respecte măsurile de siguranță impuse în condiții de risc de epidemie.

”Șoferul din comuna Bătrâni a intrat în țara, a fost verificat de către colegii din punctul de frontieră și, având în vedere că vine din zona Veneto, intră în autoizolare 14 zile la domiciliu cu familia”, a precizat Dan Ioniță, directorul Direcției de Sănătate Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here