Peste 700 de prahoveni au semnat o petiție prin care solicită construirea unui sens giratoriu pe DN 72, în zona Bauelemente, la ieșirea din Ploiești spre Târgoviște. 

Intersecția respectivă este deosebit de periculoasă. Este interzis virajul la stânga (spre Ploiești), însă mulți șoferi preferă să riște, decât să meargă spre Târgoviște, până într-o zonă în care pot întoarce regulamentar.

Șoferii se plâng însă că, oricum, întoarcerea în condiții regulamentare este periculoasă, din cauza drumului aglomerat pe care mașinile, inclusiv cele de mare tonaj, circulă în viteză. 

Vă rog să ne ajutati să rezolvăm o problemă care poate salva vieți! În Ploiești West Park (Parcul Industrial) la intersecția de la Bauelemente cu DN 72, constant au loc accidente grave.

În momentul de față, ieșirea din Parcul Industrial se face doar către dreapta, spre Târgoviște, ceea ce îi obligă pe cei care vor să se întoarcă în Ploiești să vireze din scurt pe o stradă care dă într-un cartier de case sau în curțile firmelor dinspre Comuna Ariceștii Rahtivani.

În acest caz, soluția cea mai bună ar fi un mic sens giratoriu. Am făcut chiar si o petiție și vă rog din suflet să ne ajutați. Astăzi (marți – n.r.) a avut loc un nou accident“, ne-a transmis persoana care a inițiat petiția.

Autoritatea care poate decide construirea unui sens giratoriu pe DN 72 este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Petiția poate fi accesată AICI.   

Marți, în intersecția de la Bauelemente, a avut loc un accident în care au fost implicate un taxi și un microbuz cu 7 pasageri. 

Taximetristul a vrut să vireze stânga, spre Ploiești. 

DETALII AICI: FOTO: Un taxi și un microbuz cu 7 pasageri, implicate într-un accident la ieșirea din Ploiești!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here