petre daea ministrul agriculturii
Foto: Facebook Petre Daea
Petre Daea va prelua funcţia de ministru al Agriculturii, în urma plecării lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat surse social-democrate pentru News.ro.

PSD s-a reunit, miercuri, de la ora 13.00, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, pentru a stabili cine va prelua portofoliul Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, în urma cererii DNA de ridicare a imunităţii parlamentare, pentru trafic de influenţă. Printre numele vehiculate s-au mai aflat actualul preşedinte al comisiei de Agricultură, deputatul Florin-Ionuţ Barbu, şi Daniel Botănoiu.

Petre Daea este membru al PSD de peste 15 de ani şi a mai condus ministerul Agriculturii în 2004, în guvernul condus de Adrian Năstase, fiind considerat un apropiat al acestuia. A fost parlamentar PSD iar după câştigarea alegerilor de către PSD, în 2017, a fost ministru al Agriiculturii în guvernele conduse de Sorin Grindeanu, (ianuarie până îni unie 2017), Mihai Tudose, (iunie 2017 – ianuarie 2018) şi Viorica Dăncilă (ianuarie 2018 – noiembrie 2019), mai aminteşte News.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here