suporteri petrolul ilie oana
Conducerea clubului Petrolul a solicitat încheierea unui protocol de eşalonare a unor restanţe la plata chiriei pentru arena “Ilie Oană”, totalizând 380.000 de lei cu tot cu penalităţi de întârziere. Eşalonarea e necesară pentru obţinerea licenţei în sezonul viitor.

Un proiect de hotărâre privind aprobarea eşalonării, iniţiat de primarul Andrei Volosevici, urmează să fie discutat luni de Consiliul Local, într-o şedinţă extraordinară.

Demersul vine după ce reprezentanţii ACS Petrolul 52 au transmis în această săptămână o adresă oficială către CSM Ploieşti, structura care administrează stadionul, solicitând eşalonarea datoriei şi argumentând că măsura e necesară pentru obţinerea licenţei pe sezonul 2023-2024.

Datoria provine din închirierea stadionului “Ilie Oană” pentru meciuri şi antrenamente şi închirierea de spaţii pentru conferinţe, sediul administrativ şi magazinul de prezentare. Cu tot cu penalităţi, debitele ajung la puţin peste 380.000 de lei pentru perioada iunie 2022 – martie 2023, echivalentul a aproximativ 77.000 de euro.

Conform protocolului de eşalonare, datoria ar urma să fie achitată în nouă rate, dintre care primele opt în valoarea de câte 45.000 de lei, începând din luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here