Conducerea Petrolului a decis să-i pedepsească pe jucători după înfrângerea de duminică, 0-1 cu Universitatea Craiova, pe stadionul Ilie Oană. 

Jucătorii vor încasa salariile la jumătate, iar primele au fost sistate. Măsura intră în vigoare începând cu drepturile aferente lunii octombrie și este valabilă până când echipa ploieșteană va urca pe cel puțin locul al patrulea în clasament și se va menține în primele patru.

Petrolul e pe locul al șaptelea în liga secundă, are trei înfrângeri în 8 meciuri în campionat, toate pe teren propriu.

Foto: fcpetrolul.ro

Comunicatul Petrolului: 

Ploiești, 26.10.2020. Ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de echipă,  față de obiectivele setate și asumate la începutul Campionatului, Clubul Petrolul Ploiești anunță reținerea a 50% din salariul tuturor jucătorilor și a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea și menținerea echipei Petrolul Ploiesti pe locul 4 al clasamentului Ligii secunde.

 Clubul Petrolul Ploiești anunță măsuri extraordinare ca urmare a evoluției slabe a Lupilor Galbeni prin reducerea salariului lunar cu 50% și a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea pe locul 4. Drepturile salariale vor fi plătite retroactiv în momentul în care echipa se va clasa și se va menține cel puțin pe locul 4 în clasament.

Măsurile de penalizare intră în vigoare cu salariul aferent lunii octombrie.

Calificarea în prima liga a campionatului de fotbal rămâne un obiectiv care nu este negociabil, iar asumarea colectiva a acestei ținte trebuie să ne ghideze zilnic în comportamentul nostru.

CITETE și Video: Înfrângerea cu U Craiova a scos lupii în stradă! Moldovan, chemat să dea explicatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here