După ce la începutul lunii mai o bucată din tavanul Pieței Centrale din zona unde se vând flori a căzut, Inspectoratul de Stat în Construcții a efectuat o expertiză asupra pieței, în urma căreia a semnalat că întreg platoul destinat comercianților ar trebui dărâmat, întrucât prezintă pericol atât pentru comercianți, cât și pentru persoanele care își fac cumpărăturile din acel loc.

Reprezentanții Hale și Piețe S.A. au informat Primăria Ploiești despre acest rezultat al expertizei și așteaptă, la ora actuală, ca aleșii locali să vină cu o soluție, fie să dărâme complet piața și să construiască una nouă, fie să o consolideze pe cea existentă. Cert este, însă, că pe măsură ce timpul trece, riscul la care sunt supuse persoanele din piață crește.

Primarul Adrian Dobre a declarat că până la această oră nu a fost discutată problema, fiind încă în etapa de studiere a documentelor primite de la Hale și Piețe S.A..

“În cursul zilei de ieri am primit documentele și vor intra în analiză, să vedem exact care este situația, ce putem face astfel încât să nu periclităm activitatea acolo. Oricum, noi aveam în intenție și am avut foarte multe discuții în sensul în care Piața Centrală trebuie să intre într-o refacere generală. Deocamdată nu s-a discutat acest subiect, de abia am transmis către cei care au în atribuții diverse chestiuni legate de documentele primite de la Hale și Piețe, mă refer la domnul Pană și Direcția Tehnic Investiții și așa mai departe și vom avea un punct de vedere după ce vom studia documentele respective să vedem exact cum acționăm. În momentul de față comercianții sunt în piață, vom analiza documentele respective și vom lua o decizie”, a declarat pentru ziarul Incomod primarul Adrian Dobre.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here