Comertul online s-a dezvoltat foarte mult in ultimi ani si la noi in Romania. Romanii au descoperit ca este mult mai comod si eficient sa-ti faci cumparaturile de pe internet pentru ca nu mai este nevoie sa stai la cozi, eviti stresul si aglomeratia si faci chiar si economie pentru ca nu mai este nevoie sa te deplasezi pe la tot felul de magazine. In plus de aceste avantaje unele site-uri de cumparaturi online iti ofera si posibilitatea de retur si garantie la ceea ce cumperi. Piesele auto din dezmembrari se pot cumpara si ele de pe internet. Daca nu ai auzit pana acum de piesele second hand din dezmembrari afla ca ele se pot gasi la parcurile de dezmembrari din tara si sunt o varianta mai ieftina a pieselor originale noi si poate de multe ori mai buna decat varianta pieselor aftermarket. Piesele auto din dezmembrari sunt piese originale provenite din dezmembrarea automobilelor aduse de cele mai multe ori din tarile vestice din Uniunea Europeana sau provin din masini lovite de la noi din tara. Cei care dezmembreaza masini, respectiv parcurile auto de dezmembrari sunt acreditate sa desfasoare acest tip de activitate pe teritoriul Romaniei si sa comercializeze acest tip de piese auto. Parcurile de dezmembrari vand piesele auto din dezmembrari prin doua metode :

-direct la parcul de dezmembrari unde de cele mai multe ori au si punctul de desfacere

-pe internet pe diverse site-uri care practica un mic comision pentru postarea sau promovarea anunturilor.

Ca si exemplu un astfel de site pe care parcurile de dezmembrari acreditate sa desfasoare acest tip de activitate este www.dezmembrarisipieseauto.ro care este o platforma unde cei care au parcuri se pot inscrie gratuit si sa posteze anunturi gratis in vederea comercializarii pieselor auto din dezmembrari. Site-ul este bine structurat si poti cauta piese auto in toata tara dar si in judetul Prahova. Parcurile de dezmembrari auto in Prahova sunt si ele afisate pe site si pot fi contactate foarte usor prin telefon, mesageria pusa la dispozitie pe site sau se poate trimite o cerere de piese de care aveti nevoie si aceasta este trimisa instant tuturor parcurilor prezente pe site. Ulterior parcurile de dezmembrari contecteaza potentialul client care a depus cererea si ii propun oferte si preturi cu piesele respective. Clientul este cel care alege pe cine sa ofere drept castigator in functie de pret si calitatea produselor.

Comertul online cu piese auto din dezmembrari este intr-o continua crestere in Romania pentru ca are multiple avantaje :

-parcurile de dezmembrari prezente pe site sunt acreditate legal sa desfasoare dezmembrarea pieselor auto pe teritoriul Romaniei

-parcurile de dezmembrari auto ofera factura

-se ofera garantie si posibilitatea de retur in cazul in care este nevoie

-pentru cel care cumpara este mult mai usor pentru ca nu mai este nevoit sa alerge la fiecare parc si sa piarda timp si bani.

-Gasesti mult mai usor ceea ce cauti si poti face o cerere de piese auto in maxim 3 minute

Speram ca articolul despre comertul online cu piese auto din dezmembrari a fost de folos si ca v-am convins si pe dumneavostra sa incercati sa folositi acest tip de servicii pentru ca sunt foarte practice, usor de folosit si reduc foarte mult timpul dedicat cautarii de piese auto de care aveti nevoie uneori urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here