Primăria Municipiului Ploiești continuă și în această săptămână campania “Plantează un copac! Adoptă un copac!”. Astfel, copiii Grădiniței cu program normal nr. 10 din Ploiești au plantat, astăzi, șase pui de castani, în incinta unității de învățământ pe care o frecventează.

Micuții au fost încântați de această activitate și au învățat despre beneficiile aduse de către copaci oamenilor. În finalul acțiunii, copiii de la Grupa mică “Isteții” au promis că vor îngriji puii de castani și că, pe viitor, vor iubi și proteja natura.

Efortul copiilor din cadrul Grădiniței cu program normal nr. 10 din Ploiești este lăudabil și apreciat de reprezentanții municipalității implicați direct în această campanie.

Prin plantarea mai multor arbori pe care să îi îngrijim și să îi respectăm vom reuși să schimbăm în bine mediul în care trăim și să sporim gradul de confort urban.

Te invităm să ne fii partener în proiectul “Plantează un copac! Adoptă un copac!”

Îl adopți, îl plantezi și apoi ai grijă de el cel puțin doi ani! Plantează un copac, copacul tău!

Pentru a te alătura acestei campanii și pentru a primi permanent detalii despre acțiunile derulate de Primăria Municipiului Ploiești, pe această temă, poți accesa următorul link web: https://www.facebook.com/groups/1063674780837622

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here