Spațiile de parcare gestionate de SGU Ploieşti vor putea fi plătite printr-o aplicaţie disponibilă online, a anunţat conducerea societăţii.

“În scopul facilitării accesului la achitarea tarifului corespunzător timpului de staționare în parcările publice cu plată, societatea noastră aduce la cunoștința opiniei publice că a introdus o nouă modalitate de plată a acestuia.

Astfel, prin intermediul aplicației electronice „Am parcat”, disponibilă gratuit atât pentru platformele Android cât și IOS, achitarea tarifului de parcare se poate face în deplină siguranță, cu ajutorul cardului bancar sau alte metode alternative (încărcare cont cu Apple Pay, GPay, SelfPay etc).

De asemenea, aplicația permite utilizatorului să obțină o varietate de informații cu privire la parcările publice cu plată și anume: parcarea cea mai apropiată, număr total de locuri de parcare, gratuitățile disponibile, istoricul parcărilor, traseul de urmat până la parcarea dorită etc.

În același timp, aplicația oferă și posibilatea de management a unor opțiuni, precum: prelungirea automată a perioadei de parcare, notificări legate de expirarea timpului de parcare, emiterea lunară a facturii fiscale pentru serviciile folosite și altele.

Reamintim faptul că, achitarea tarifului de parcare, în parcările publice cu plată administrate de către societatea noastră, se poate realiza prin intermediul mai multor metode: parcometrele amplasate în parcări, SMS, aplicația „Am parcat” și casieri (acolo unde nu există parcometre).”

Sursă foto republikanews.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here