Senatorul Andrei Volosevici este în centrul unor zvonuri vehiculate în ultima vreme în mediul politic, care indică faptul că ar intenționa să plece din barca liberalilor către social-democrați, cu scopul de a obține un loc eligibil pe listele pentru parlamentare.

Potrivit anumitor surse din rândul liberalilor, Volosevici nu se va mai regăsi pe listele acestora, motivul principal fiind acela că este urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești, fapt care încalcă criteriile de eligibilitate stabilite prin statutul partidului. În acest context, “bârfele de pe piață” spun că Volosevici își negociază intrarea în PSD, cu condiția unui loc eligibil pentru Parlamentul României, deși chiar și la social-democrați s-ar pune aceeași problemă a eligibilității.

Contactat de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, Andrei Volosevici nu neagă ipoteza de a pleca la un alt partid, dar spune că până la această oră nu a purtat discuții în acest sens cu PSD, așteptând o discuție cu liderii PNL în care să se stabilească definitiv dacă va putea candida sau nu pentru aceștia. Totodată, Volosevici admite că la ora actuală este conștient că nu îndeplinește criteriile de eligibilitate ale PNL.

“Aștept o discuție cu președinții partidului, când mi-or spune și mie ce doresc, ce se întâmplă cu mine și cu viața mea într-un partid în care eu cred că m-am manifestat și mi-am executat corect obligațiile. În contextul în care există acele criterii, logic nu se pune problema să fiu pe vreo listă. De altfel înțeleg că a și apărut această informație, chiar la dumneavoastră, îmi închipui că faptul că în niciun caz nu voi mai fi pe listă se baza pe această informație, anume că nu îndeplinesc criteriile. Mă gândesc la orice fel de lucru, din punctul meu de vedere aștept această discuție, după care va fi o informație publică. Nu am avut discuții cu social-democrații până acum.”, a declarat Andrei Volosevici pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here