În timp ce primarul Adrian Dobre a anunțat că a vrut să rezilieze contractul cu Rosal, Ploieștiul rămâne înecat în gunoaie.

La doi pași de Centru, e dezastru. Între blocuri, la fel. Spre periferie, ploieștenii asistă îngroziți și neputincioși la înălțarea munților de gunoaie.

Primarul Adrian Dobre a anunțat azi că a vrut să rezilieze contractul cu Rosal.

DETALII AICI: Primarul Adrian Dobre a cerut rezilierea contractului cu Rosal!

Anunțul făcut de Dobre a generat o reacție dură din partea lui Bogdan Toader, președinte al CJ Prahova și ADI Prahova.

DETALII AICI:Președintele Bogdan Toader, reacție dură pe tema rezilierii contractului cu Rosal
ȘI AICI: Președintele Bogdan Toader îl ceartă pe primarul Adrian Dobre pentru modul în care gestionează problema salubrității

Culmea că, în loc să încerce măcar să salveze aparențele, Rosal pune paie, pardon, gunoaie pe foc!

Orașul a fost sufocat și astăzi. De dimineață, la doi pași de Centru, la intersecția dintre străzile Fortunei și Gheorghe Doja, erau gunoaie nestrânse pe trotuar.

Seara, pe aceeași stradă importantă din oraș, din loc în loc, alte gunoaie nestrânse. Rosal zici că nu este! E realitatea pe care apărătorii operatorului de salubritate n-o pot nega, oricât ar dori.

În ultimele luni, Primăria Ploiești a fost pur și simplu bombardată cu sesizări trimise de ploieștenii nemulțumiți de activitatea Rosal.

Culmea, în aceeași perioadă, facturile către operator au crescut, iar Ploieștiul plătește facturi record pentru ultimii ani! Iar orașul arată mai rău ca niciodată!

CITEȘTE și Partidele, banii și gunoaiele – Cum încasează Rosal milioane de euro deși Ploieștiul este sufocat de gunoaie

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here