Sute de mașini sunt blocate în continuare la punctul de trecere al frontierei Nădlac 2 situat pe autostrada A1. Ca urmare a atentatelor din 13 noiembrie, din Paris, controalele la granițe au fost amplificate, iar cei care doresc să iasă sau să intre în țară sunt nevoiți să aștepte ore în șir.

Un cititor al ziarului Incomod, ploieștean, încearcă să intre în țară și este de asemenea blocat în coloana de la vama Nădlac și ne-a spus care este situația acum la punctul de frontieră.

“Este un dezastru aici. Toate mașinile claxonează. Coada la TIR-uri se întinde pe 34 de km, sunt cel puțin 200 care stau în coloană. Eu stau de o oră aici și se pare că mai am de așteptat.”, ne-a transmis ploieșteanul care încearcă să ajungă acasă.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a emis astăzi un comunicat de presă în care a spus că această măsură de sporire a controalelor este una temporară.

Măsura are caracter temporar, scopul fiind prevenirea tranzitării frontierei de către persoane provenite din state aflate în zonele de conflict care pot derula activități ce reprezintă o amenințare reală la adresa securității interne și externe”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF).

Vezi mai jos imagini foto și video trimise de cititorul nostru:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here