Un cetățean din municipiul Ploiești a fost agresat de doi “parbrizari”. Ploieșteanul a povestit că cei doi l-au înjurat și i-au scuipat pe mașina după ce le-a făcut semn că nu dorește să îi fie spălat parbrizul.

“Ieri în jurul orei 16:30 eram cu mașina în intersecția de la Caraiman când două persoane au sărit pe mașina mea să-mi spele parbrizul. Le-am făcut semn că nu doresc acest lucru moment în care mi-au scuipat pe mașină și mi-au adresat tot felul de injurii, nu am fost singurul în această situație”, a povestit cetățeanul pentru ziarul Incomod.

Reporterii Incomod au solicitat Poliției Locale Ploiești o statistică cu privire la amenzile acordate pentru cerșetori și parbrizari pentru anul 2017.

De la începutul anului până pe data de 6 decembrie 2017 Poliția Locală Ploiești a aplicat 622 de amenzi contravenționale în valoare totală de 58.490 lei, sancțiunile fiind aplicate conform Legii 61/1991 pentru art. 2 pct. 3, care fac referire la apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă precum și determinarea unei persoane la săvârșirea unor astfel de fapte. Totodată menționăm că “parbrizarii” se încadrează tot în art. 2. pct. 3 din Legea 61/1991.

Iată mai jos situația pe fiecare lună a amenzilor aplicate de Poliția Locală Ploiești:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here