Un ploieștean care doar ce fusese eliberat din Arestul Poliției a fost prins din nou la furat. Bărbatul fusese reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt, iar pe 29 septembrie a fost eliberat. Pe 30 septembrie, însă, a fost prins după ce a săvârșit un nou furt. Bărbatul este acuzat că a recidivat furând trei sticle de whisky dintr-un magazin Carrefour, potrivit unor surse apropiate anchetei.

“La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către agentul de pază al unui centru comercial din municipiului Ploiești, despre faptul că un bărbat ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări efectuate reieșind faptul că în dimineața zilei de 30 septembrie, persoana în cauză ar fi sustras 3 sticle cu băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 200 de lei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiu.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. “, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here