Bărbatul din Ploiești, acuzat de contrabandă cu arme letale, nu a fost reținut. Toate armele și muniția găsite în apartamentul său au fost confiscate, iar ploieșteanul este acuzat e contrabandă și nerespectarea regimului armelor și muniției, fiind cercetat în continuare în stare de libertate.

Potrivit unor surse judiciare, contrabandistul nu are cazier, iar armele au fost aduse din străinătate. Deocamdată nu s-a stabilit care a fost modalitatea prin care pistoalele și cartușele au fost introduse în țară.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Reamintim că patru arme și peste 1.600 de bucăți de muniție deținute ilegal au fost indisponibilizate de polițiștii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Poliției Române, în urma unei percheziții efectuate în județul Prahova.

La data de 17 iulie 2019, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din Prahova, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza județului Prahova, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Polițiștii au vizat documentarea activității unui bărbat, de 65 de ani, din Ploiești, bănuit că ar deține ilegal arme și muniții letale.

În urma percheziţiei, au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartușe și 1.000 de proiectile metalice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here