Nici nu s-a terminat bine nebunia cu ”balena albastră” că la Ploiești a apărut un nou joc. Se numește ”pinguinul albastru” și a fost dezvoltat de un hacker ploieștean care lucra de fapt la o metodă prin care să transforme ceaiul de urzici în cafea.

Acest  joc influențează numai șefii din administrația locală așa că restul de cetățeni pot fi liniștiți, nu vor păți nimic, vor petrece sărbătorile în siguranță.

Conform hackerului, jocul se poate juca doar de primar și viceprimari. Regulile sunt simple:

  1. Primarul va lua locul viceprimarilor, iar aceștia vor face alternativ, câte o zi pe edilii șefi. Care reușește să nu se certe cu Nicoleta Crăciunoiu sau Teodora Marin, ia 10 puncte.
  2. După o săptămână, primarul și cei doi viceprimari ies în oraș la un film și un chiolhan mic. Cine pleacă ultimul acasă, ia 10 puncte.
  3. După minichiolhan, la trei zile, primarul și viceprimarii anunță la ”oha” că-și dau demisia. Cine este cel mai implorat să rămână, ați ghicit, ia 10 puncte.
  4. După faza cu demisia, legați la ochi, cei trei, pornind din parcarea Palatului Administrativ, trebuie să-și găsească birourile. Care ajunge primul-10 puncte.
  5. La final, primarul și viceprimarii sunt obligați să se plimbe prin țară și să facă câte o poză Clujului, Sibiului, Brașovului și Constanței. Care ia cele mai multe like-uri-10 puncte.

Cel care a strâns cele mai multe puncte îi va tatua pe ceilalți doi cu imaginea unui pinguin albastru. Și are voie ca o lună de zile să-i trimită după covrigi, țigări și gumă de mestecat.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here