robinet

Autorităţile ploieştene urmează să discute un proiect de ajustare a tarifelor pentru apă potabilă şi canalizare. Noua formulă de calcul, propusă de Apa Nova, ar urma să aducă o majorare de câţiva bani pe metru pătrat, aplicabilă din această lună.

Proiectul de hotărâre a fost publicat în această săptămână pe pagina de internet a municipalităţii. Este de aşteptat ca el să intre în discuţia Consiliului Local, forul legislativ ploieştean, spre finalul acestei luni sau în iunie. În varianta iniţială, documentul propune ajustarea tarifelor începând cu luna aprilie, însă e posibil ca acest termen să fie decalat dacă aprobarea proiectului în CL va întârzia.

Tot în varianta iniţială, acest proiect propune o majorare de la 2,76 la 2,84 lei pe metru cub pentru apa potabilă, respectiv de la 1,18 la 1,23 pentru canalizare. Sumele nu conţin TVA. Practic, după aplicarea TVA-ului, ploieştenii ar urma să plătească peste 4,84 lei pe metru cub, fiind vorba despre o majorare de 2,9% în cazul apei potabile, respectiv 4,24% la canalizare, conform informaţiilor publicate de Primăria Ploieşti.

Sursa: www.telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here