fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Ploieștenii de pe o stradă din Păltiniș stau în beznă de mai bine de două luni. GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Intersecția dintre străzile Cristianul și Călărași din cartierul Păltiniș este neiluminată de mai bine de două luni! Oamenii care locuiesc în zonă spun că au sunat de mai multe ori la dispeceratul primăriei și că li s-a promis că sesizarea va fi transmisă societății care se ocupă de iluminatul stradal, dar cu toate acestea nimeni nu a venit să remedieze problema.

„Poate prin intermediul dumneavoastră se rezolvă o problemă care persistă de mai bine de două luni și anume, la intersecția străzilor Cristianul cu Călărăși există un stâlp de iluminat public cu două lămpi. Eu personal am sunat la numărul de telefon 0244/984, operatorii foarte drăguți m-au asigurat că transmit sesizarea la societatea care se ocupă de iluminatul stradal. Ultimul apel a fost în data de 06.06.2017 ora 22.04 (se poate verifica). Nici până la această oră această societate nu s-a deranjat să vină să remedieze situația. Vă precizez că în aceasta zonă locuiesc mulți copii, părinții ies seara cu cei mici la plimbare, vegetația pomilor este destul de deasă și deduceți și dumneavoastră cum este în zonă.”, ne-a scris unul din ploieștenii care locuiește în zonă.

- Reclamă -

Reamintim că în luna martie, în urma unei selecții de oferte, Luxten Lighting Company S.A. a fost aleasă câștigătoare și se ocupă din nou de mentenanța iluminatului public din Ploiești. Contractul a fost atribuit prin achiziție directă de servicii, având o perioadă de 6 luni, valoarea acestuia fiind de 130.000 lei. Luxten a fost aleasă câștigătoare, după ce la procedura de achiziție se înscriseseră trei societăți.

Nu este, însă, prima dată când Primăria Ploiești lucrează cu Luxten. Timp de 12 ani aceștia au asigurat mentenanța sistemului de iluminat, până în 2013, în baza unui contract asupra căruia au existat suspiciuni privind modul de atribuire, mai ales dat fiind tariful ridicat pe care Luxten l-a perceput în trecut de la municipalitate.

Iată mai jos imagini din respectiva intersecție:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut