fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
18.2 C
Ploiești
spot_img

Ploieștenii sunt îngropați în gunoaie, dar Prefectura nu declară starea de alertă și cere dovezi

Citește Și

- Reclamă -
Comitetul Local pentru Situații de Urgență Ploiești a propus, marți, instituirea stării de la alertă, din cauza gunoaielor neridicate de Rosal, care pun în pericol sănătatea ploieștenilor. Prefectura cere date privind evaluarea factorilor de risc, pentru a aproba măsura. 

 

La ședința CLSU Ploiești au participat și reprezentanții DSP Prahova, ai Gărzii de Mediu Prahova și ai Agenției pentru Protecția Mediului Prahova. Aceștia au fost de acord cu instituirea stării de alertă, iar propunerea a fost votată în unanimitate de cei 28 de membri prezenți.

- Reclamă -

Potrivit procedurilor însă, propunerea CLSU Ploiești trebuie validată de Comitetul pentru Situții de Urgență Prahova și de Prefectura Prahova.

Prefectura a transmis că a solicitat documentele privind evaluarea factorilor de risc, după care va analiza situația.

„Ca urmare a adresei Primăriei municipiului Ploiești înaintată către Instituția Prefectului Județului Prahova, privind „riscul potențial la adresa sănătății și siguranței populației”, prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a sesizat instituțiile cu competențe în domeniu și a solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei municipiului Ploiești să pună la dispoziția Prefecturii documentele privind evaluarea factorilor de risc. După centralizarea tuturor informațiilor, se va analiza situația la nivelul instituției și măsurile care se impun”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...