fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Ploiești: Bărbat înjunghiat, în urma unei șicanări în trafic

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a fost înjunghiat în urma unei șicanări în trafic pe străzile din Ploiești.

Potrivit Poliției Prahova, incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, când un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi a văzut pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești doi bărbați care se băteau.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat doi bărbați de 24 și respectiv 55 de ani.

- Reclamă -

Din primele verificări a reieșit faptul că, în urma unei șicanări în trafic, urmată de discuții în contradictoriu, cei doi bărbați s-ar fi agresat fizic.

Ulterior, conflictul a escaladat, bărbatul de 55 de ani rănindu-l cu un obiect tăietor-înțepător pe celălalt.”, a transmis Poliția Prahova.

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi, echipajul i-a observat pe cei doi bărbați care se băteau pe strada Cantacuzino, la ieșirea din oraș.

- Reclamă -

Starea conflictuală a continuat pe mai bine de un kilometru, iar în zona de sub podul suprateran care traversează calea ferată Ploiești-Brașov, cei doi au oprit mașinile și au recurs la agresiuni fizice.

Jandarmii Grupării Mobile au intervenit, observând, în momentul indisponibilizării celor doi, că unul dintre ei prezenta o plagă tăiată, de aproximativ 3 cm în zona șoldului stâng spate. Au descoperit lângă aceștia, pe asfalt, și cuțitul care fusese folosit în altercație (cu mâner și lamă metalică, de aproximativ 20 cm în total).”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi.

Jandarmii au sunat la 112 și au solicitat sprijinul poliției și o ambulanță, acordându-i primul ajutor bărbatului înjunghiat până la sosirea cadrelor medicale.

Bărbatul care a folosit cuțitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de Parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive, a mai tranmis Poliția Prahova, care a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...