Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE

Copilul de nouă ani care a ajuns la spital ar fi suferit un traumatism cranian minor.

În urma verificărilor, se pare că unul dintre copii nu l-ar fi lăsat pe celălalt să treacă pe culoarul dintre bănci, iar în urma acestei situaţii cei doi copii s-au lovit unul pe celălalt.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Doi elevi de nouă ani s-au bătut în incinta Școlii Gimnaziale Nicolae Simache din Ploiești, în timpul unei pauze. Din joacă, cei doi s-au lovit reciproc, iar unul dintre ei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

“La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei unități de învățământ din municipiu ar fi avut loc o agresiune fizică între doi minori.

Din primele verificări a reieșit faptul că în pauza dintre orele de curs, în timp ce se jucau, doi elevi de 9 ani s-ar fi lovit reciproc, unul dintre aceștia fiind transportat la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”, a transmis Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here