Târgul Toamnei începe la Ploiești vineri, 1 octombrie și ține până pe data de 10 octombrie, timp în care oamenii pot cumpăra legume, fructe, produse tradiționale românești și artizanale.

Însă, în contextul pandemiei de coronavirus, târgul va fi organizat cu câteva modificări față de edițiile anterioare. Una dintre noutăți este aceea că în zona de street food nu vor mai exista terase, iar mâncarea va putea fi luată doar la pachet.

Redăm mai jos comunicatul remis de Hale și Piețe S.A. cu privire la organizarea Târgului Toamnei din Ploiești:

“La acest eveniment vor participa producători autohtoni legume-fructe, vinificație, produse tradiționale românești, meșteri artizani care vor prezenta produsele în standuri special amenajate.

Ediția din acest an se va desfășura la Halele Centrale în parcarea de pe strada Griviței și la Piața Vest. De asemenea, în parcarea situată între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu va fi amenajată o zonă de street food, cu mențiunea că nu vor fi amenajate terase și mâncarea se comercializează strict la pachet.

Accesul în zona târgului se va face cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 stabilite de autoritățile competente.

Deschiderea va avea loc VINERI-01.10.2021 –ORA 11,00.

În cazul în care, având în vedere starea de alertă, vor interveni modificări ale legislației privind organizarea acestui tip de evenimente, vor fi respectate.”, au transmis reprezentanții Hale și Piețe S.A..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here