Doi bărbați au fost înjunghiați în cartierul 9 Mai din Ploiești vineri seară, 5 martie, în urma unui scandal. Potrivit polițiștilor, scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool, între patru bărbați. Unul dintre cei implicați i-a înjunghiat pe alți doi în zona capului și a pieptului.

“La data de 5 martie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mărășești din municipiu are loc un conflict între trei persoane (n.r.: când au ajuns la fața locului polițiștii au descoperit că în realitate patru persoane au fost implicate în scandal). La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de polițiști, luptători SAS și jandarmi pentru aplanarea conflictului și stabilirea situației de fapt și măsuri de asigurare a ordinii publice.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool doi bărbați au fost agresați într-un conflict spontan de alți doi bărbați. Victimele ar fi fost lovite cu un obiect tăietor-înțepător la nivelul capului și al pieptului de unul dintre agresori.”, a transmis Poliția Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, victimele au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, apoi externate, fiind în afara oricărui pericol.

De asemenea, bărbatul care i-a înjunghiat a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, au mai transmis reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here