Doi minori, de 16 și 14 ani au fost prinși de polițiști după ce pe data de 1 decembrie au furat 6.100 lei dintr-o mașină parcată în Ploiești. Duși la audieri, cei doi au recunoscut că anterior mai furaseră 1.100 lei din altă mașină. Tânărul de 16 ani a fost plasat în Arestul Poliției Prahova, fiind reținut pentru 24 de ore.

Redăm mai jos comunicatul Poliției Prahova:

“La data de 3 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești, în urma activităților investigative desfășurate au reușit identificarea si depistarea a 2 persoane bănuite de infracțiunea de furt calificat.

În fapt, la data de 1 decembrie a.c., un bărbat din municipiul Ploiești a sesizat faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras 6.100 de lei din autoturismul personal, care se afla parcat în fața imobilului său.

Cei doi tineri, în vârstă de 16 și 14 ani au fost conduși la sediul unității, iar în urma audierii au recunoscut fapta comisă la data de 1 decembrie, totodată aceștia declarând că și la data de 27 noiembrie a.c. au mai sustras dintr-un alt autoturism 1.100 de lei.

În urma administrării materialului probator s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul în vârstă de 16 ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here