invatatoare 55612600

invatatoare 55612600Scene de coșmar într-o unitate de învățământ din Ploiești! Elevii de clasa I din şcoala Nicolae Titulescu sunt terorizați și umiliți în ultimul hal de către învățătoare. Mama unei fetiţe, care venea mereu acasă speriată, a publicat pe o pagină de socializare un filmuleț din care reiese clar comportamentul agresiv al dascălului și modul în care decurge o oră de curs. Angelica Puie, cadru didactic de 39 de ani în sistemul de învățământ, țipă și amenință copiii din clasa ei.

“Taci, măi, din gură, măi, fată! Şi tu, măi, băiatule! Dă-te la marginea băncii! Dacă pun mâna pe tine, cred că nu o să-ţi fie bine! Băi! Sunteţi ce? Copii sau ce sunteţi?Taci din gură! Nu începeţi iar să vorbiţi! Care mai vorbeşte, măi, acolo? Te mănâncă limba şi pe tine şi pe nesimţita aia”, le spune învățătoarea în înregistrare copiilor de clasa I.

Înregistrarea durează șase ore, timp în care învăţătoarea are mai multe ieşiri necontrolate.

“Dacă te mai legeni, e vai de pielea ta! Mişcă-te în bancă şi pune mâna la spate! Voi aveţi probleme cu capul? Nu înţeleg de ce vorbiţi! Nu vă mai suport!”, le spune femeia copiilor.

De frică, eleva se trezea noaptea din somn, plângând, iar părinţii elevei au fost nevoiţi să o mute în altă unitate de învăţământ.

Am cerut un punct de vedere reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean și îl vom publica de îndată ce îl vom primi.

Sursa video: www.romaniatv.net

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here