O femeie, angajată a centrului comercial Winmarkt din Ploiești pe postul de îngrijitoare, a fost pălmuită de un copil de 15 ani după ce le-a atras atenția acestuia și prietenilor lui că fac mizerie. 

Părinții copilului au fost amendați, iar Poliția a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

“La data de 13 aprilie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, o angajată a unui centru comercial din municipiu ar fi fost agresată de către un tânăr.

Din discuțiile purtate cu angajata centrului comercial a rezultat faptul că, în timp ce desfășura activități de curățenie în incinta complexului a atras atenția unui grup de tineri cu privire la păstrarea curățeniei, moment în care, unul dintre tineri ar fi lovit-o în zona feței.

În urma verificărilor efectuate, tânărul în cauză a fost identificat ca fiind un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Ploiești.

Față de reprezentantul legal al acestuia a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 R, pentru nesupraveghere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, a anunțat Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here