“Maratonul pentru viață” a început la stadionul Ilie Oană din Ploiești, unde până la această oră s-au vaccinat deja peste 500 de persoane. În cadrul maratonului persoanele interesate se pot vaccina fără programare, fiind organizate șase fluxuri pentru Pfizer și patru pentru Johnson&Johnson.

Redăm mai jos integral comunicatul remis de primăria Ploiești:

“Peste 500 de cetățeni s-au vaccinat, până în prezent, în cadrul campaniei “Maratonul pentru viață”.

Până la această oră au fost administrate 250 de doze cu vaccin Pfizer și alte 255 de doze cu serul Johnson & Johnson.

Primăria municipiului Ploieşti colaborează direct cu reprezentanții domeniului medical local pentru buna derulare a acestui eveniment. Vă așteptăm la Maratonul vaccinării și vă amintim că vă puteți vaccina, fără programare, până mâine seară, la ora 20.00.

Informăm cetăţenii că, în cadrul acţiunii “Maratonul pentru Viaţă” sunt deschise 6 fluxuri de vaccinare cu serul Pfizer şi alte 4 fluxuri medicale destinate imunizării cu vaccinul Johnson & Johnson. În incinta stadionului “Ilie Oană” vor fi bine delimitate zonele de acces pentru persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer sau Johnson & Johnson, iar, în acest context, le recomandăm cetăţenilor să fie atenţi când vor alege perimetrul de acces către fluxul de vaccinare dorit.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here