fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

În Ploiești miroase îngrozitor! Oamenii din tot orașul se plâng că aerul este irespirabil!

Citește Și

- Reclamă -

Ploieștenii din mai toate cartierele spun că luni dimineață, 15 aprilie, în municipiu miroase extrem de urât! Se simte un miros petrolier, spun unii oamenii, în timp ce alții spun că în aer se simte un miros puternic de sulf, de ouă stricate.

Oamenii au postat pe Facebook mesaje în acest sens și spun că aerul nu poate fi respirat în mai multe zone din oraș: în zona de sud, în centru, în zona de vest. Unii dintre aceștia spun că au încercat să sune la Garda de Mediu Prahova, dar că postul telefonic nu funcționează. Într-adevăr, și reporterii noștri au încercat să apeleze Garda de Mediu pe numărul de fix al instituției, dar acesta nu funcționează.

- Reclamă -

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere și din partea primarului Adrian Dobre și a celor doi viceprimar, Cristian Ganea și George Pană, dar până la ora publicării acestui articol niciunul dintre ei nu a răspuns.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

5 COMENTARII

  1. Trageti bine aerul poluat in plamini si bucurati-va de salariile pe care le scoateti din ATM-uri . Pentru ca locuiti in Ploiesti si incasati salarii muncind pentru industria petroliera suportati fudulia ……

  2. Adrian Popescu, asta e un mit urban. nu lucreaza asa multi in industria asta, la Ploiesti. si chiar daca ar fi asa, si la Viena se lucreaza in industria asta si nu moare nimeni gazat.

    • Din ccea ce spuneti pot sa concluzionez faptul ca la Viena exista industrie prelucratoare a petrolului . Si mai inteleg ca acolo gazele rezultate din prelucrare sint prelucrate in asa fel incit la degajarea lor in atmosfera acestea sa nu produca prejudicii de vreun fel .

      Daca asa stau lucrurile , de ce nu se poate si la Ploiesti ?
      Sau daca se poate de ce si cine nu vrea ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...