UPDATE

Potrivit Poliției Prahova, bărbatul băut care amenința că își dă foc voia să folosească o soluție care nu este inflamabilă.

“La data de 18 octombrie, în jurul orei 14:40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în interiorul unui imobil de pe strada Palanca un bărbat amenință că s-ar autoincendia.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat persoana ca fiind un bărbat de 57 de ani, pe care l-au imobilizat și care emana halenă alcoolică. Totodată, au constatat că soluția utilizată nu era inflamabilă.

Bărbatul a fost transportat la spital și a fost sancționat contravențional la Lg 61/1991.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

UPDATE

Potrivit ISU Prahova, bărbatul are 57 de ani, este sub influența băuturilor alcoolice, dar este cooperant și este asistat la fața locului de ambulanța SMURD.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat amenință că se sinucide, dându-și foc! Incidentul are loc pe strada Palanca din cartierul ploieștean Mimiu, duminică după-amiază, 18 octombrie.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova anunță că la fața locului s-au deplasat un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care bărbatul amenință că vrea să recurgă la acest gest extrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here