blocareeee

blocareeeeAstăzi, în jurul orei 14:00, un craiovean care şi-a parcat autoturismul neregulamentar pe strada Gabi Dobre din Ploieşti, a fost surprins de către personalul de la Serviciul de Blocări din cadrul Societăţii de Gospodărire Urbană care i-a imobilizat maşina cu un dispozitiv de blocare a roţilor.

Bărbatul, când şi-a observat maşina blocată, a încercat să convingă angajaţii SGU să îi scoată sistemul de blocare fără a achita taxa aferentă. Acesta le-a spus că este poliţist în cadrul Serviciului Judiciar, iar în trecut a activat şi în cadrul Serviciului Rutier.

Lovindu-se însă de refuzul personalului SGU, craioveanul şi-a scos singur sistemul de blocare de pe roată şi a plecat de la locul cu pricina. Angajaţii SGU au demarat procedurile care se aplică în această situaţie, implicit este anunţată poliţia care face cercetări pentru identificarea bărbatului şi sancţionarea acestuia conform legii. Totodata, va fi stabilit şi dacă bărbatul este întradevăr poliţist sau a minţit în încercarea sa de a scăpa de plata taxei de deblocare.

Mâine vom reveni cu mai multe detalii asupra acestui caz.

1 COMENTARIU

  1. Politia rutiera se face ca nu observa cum tigani merg fara permis cu masina.Merg cu viteza pe strada nucetului ploiesti
    Ei sanctioneaza tot pe oameni corecti cu
    amenzi jos politia rutiera ploiesti copilu meu este pus in pericol de niste pusti de 16 ani care merg cu viteza prin cina si pe ei nui vede politia rusine politia rutiera ploiesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here