Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE

Referitor la incident, Kaufland a emis următorul punct de vedere:

„Am luat la cunoștință situația neplăcută semnalată în parcarea magazinului Kaufland din Ploiești, Piața 1 Decembrie 1918, și analizăm opțiunile cele mai potrivite pentru gestionarea acesteia,  fiind, de asemenea, în legătură cu autoritățile în acest sens.

Menționăm că parcarea Kaufland se află în proprietatea privată a societății Kaufland, însă destinația juridică a parcării este una deschisă circulației publice, deoarece activitatea magazinului se adresează într-un mod direct si nediscriminatoriu cetățenilor orașului.”

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un cerșetor nervos că un cuplu nu a vrut să-i dea bani le-a spart un geam de la mașină. Incidentul s-a petrecut în parcarea magazinului Kaufland Sud din Ploiești, au precizat surse oficiale pentru ziarul Incomod.

“La data de 4 aprilie, la sediul Secției nr.4 de Poliție Ploiești s-au prezentat un bărbat și o femeie care au declarat faptul că, în urmă cu puțin timp, în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial din municipiul Ploiești ar fi avut un conflict verbal cu un bărbat.

Din primele verificări a reieșit faptul că o persoană fără adăpost ar fi apelat la mila celor doi, prin solicitarea de bani iar la refuzul acestora, bărbatul le-ar fi adresat mai multe expresii jignitoare, distrugând totodată cu un obiect contondent geamul uneia dintre portierele autoturismului în care aceștia se aflau.”, a transmis IPJ Prahova.

În urma verificărilor, polițiștii l-au găsit pe cerșetor și l-au amendat. Bărbatul și femeia nu au dorit să depună plângere penală.

“În baza sesizării, au fost efectuate verificări în vederea identificării și depistării bărbatului în cauză, acesta fiind găsit la scurt timp de polițiști, fiind vorba de o persoană fără adăpost în vâsrtă de 33 de ani din municipiu, față de el fiind luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare și pentru cerșetorie.

Cei doi nu au dorit să depună plângere penală pentru săvârșirea vreunei infracțiuni, fiindu-le adus la cunoștință faptul că au dreptul acesta 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.”, a mai transmis Biroul de Presă al Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here