Un copil în vârstă de nouă ani a intrat în stop cardio-respirator la Școala Sf. Vineri din Ploiești marți, 16 februarie, în jurul prânzului. Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, băiețelul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Potrivit Poliției Prahova, copilul a leșinat în timpul orelor.

“La data de 16 februarie, în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani (n.r. potrivit ISU și SAJ Prahova copilul are nouă ani), ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Potrivit ISU Prahova, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă cu medic din cadrul UPU, care a transportat copilul la spital în stop cardio respirator.

Vom reveni cu detalii!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here