Dezinsectie Ploiesti o8k0HMunicipalitatea începe curățenia de primăvară! Imediat după Paște, operatorul de salubritate însărcinat de primărie pentru această activitate va demara o amplă acțiune de dezinfecție în oraș.

“Începând cu data de 15 aprilie se vor executa acțiuni de dezinsecție pe domeniul public, luciile de apă și canelele municipiului Ploiești. Începând cu data de 17 aprilie se vor organiza acțiuni de deratizare interioară, dezinsecție și dezinfecție interioară în cadrul instituțiilor de învățământ, la stația de epurare a municipiului și la Spitalul de Pediatrie. Produsele utilizate sunt aprobate conform contractului de concesiune.”, a declarat pentru Ziarul Incomod, Radu Brânzei, director RASP Ploiești.

Pentru ca acțiunea să aibă rezultatele așteptate, este necesar ca, în paralel, ploieștenii să își curețe propriile locuințe.

“Pentru ca activitatea de dezinfecție să fie eficientă, acest lucru trebuie efectuat în mod unitar la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și pe cel privat. De aceea, facem apel la cetățeni, asociații de locatari, proprietari, agenți economici, dar și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, în clădiri și în subsoluri, concomitent cu acțiunea municipalității pe domeniul public.”, a completat Radu Brânzei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here