fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ploieștiul, invadat de șoareci și șobolani. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Lipsa serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție (DDD) din Ploiești își spune cuvântul! Municipiul a fost invadat de rozătoare, care pot fi văzute pe străzile din oraș, alături de puzderia de insecte care înțeapă oamenii la tot pasul.

Ploieștiul nu a mai beneficiat de servicii de DDD încă din luna octombrie a anului trecut, după ce Nicoleta Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei Ploiești, a refuzat să mai vireze bani către Coral Impex, motivând faptul că valoarea contractului a fost depășită. Nu a contat însă pentru Nicoleta Crăciunoiu faptul că respectiva valoare era doar „estimată”, întrucât nu se poate „ghici” cu exactitate câți șobolani și țânțari vor fi în Ploiești în următorii ani.

- Reclamă -

Acum, singurii care au de suferit sunt ploieştenii, cei care trebuie să suporte muşcăturile de ţânţari, căpuşe sau alte vietăţi şi să trăiască între șoareci şi şobolani.

Deprahova.ro a publicat două materiale video în care se poate vedea clar cum Ploieştiul anului 2016 s-a transformat într-un spaţiu ideal pentru convieţuirea rozătoarelor.

https://www.youtube.com/watch?v=Wnn0oTERWQs

- Reclamă -

https://www.youtube.com/watch?v=0hJuEvjsXSc

Sursa: www.deprahova.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Spionul arestat pentru trădare organiza evenimente culturale cu tema: ”Spionul James Bond”

În zilele mai libere, când nu spiona obiective militare în Delta Dunării pentru ruși, ploieșteanul Alexandru Piscan organiza spectacole...