Lipsa serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție (DDD) din Ploiești își spune cuvântul! Municipiul a fost invadat de rozătoare, care pot fi văzute pe străzile din oraș, alături de puzderia de insecte care înțeapă oamenii la tot pasul.

Ploieștiul nu a mai beneficiat de servicii de DDD încă din luna octombrie a anului trecut, după ce Nicoleta Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei Ploiești, a refuzat să mai vireze bani către Coral Impex, motivând faptul că valoarea contractului a fost depășită. Nu a contat însă pentru Nicoleta Crăciunoiu faptul că respectiva valoare era doar “estimată”, întrucât nu se poate “ghici” cu exactitate câți șobolani și țânțari vor fi în Ploiești în următorii ani.

Acum, singurii care au de suferit sunt ploieştenii, cei care trebuie să suporte muşcăturile de ţânţari, căpuşe sau alte vietăţi şi să trăiască între șoareci şi şobolani.

Deprahova.ro a publicat două materiale video în care se poate vedea clar cum Ploieştiul anului 2016 s-a transformat într-un spaţiu ideal pentru convieţuirea rozătoarelor.

Sursa: www.deprahova.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here